Değerlerimizle İnsanız

Değerlerimizle İnsanız / We Are Humans With Our Values

07.04.2022 1340

Değerlerimizle İnsanız / We Are Humans With Our Values

Toplumsal yapının düzenli ve sağlıklı şekilde oluşturulması ve devam ettirilmesi için değerler oldukça önem taşıyor. Değerlerin toplumun tüm fertlerine doğru şekilde aktarılması ise eğitimle mümkün oluyor. Projemizde hedefimiz, değerler eğitimini desteklemek için öğrencilerimize kendilerini tanıma, fikirlerini özgürce ifade etme, empati yapabilme becerilerini geliştirecek etkinliklerle eğlenceli bir öğretim ortamı sunmaktır.

Values are very important for the regular and healthy creation and maintenance of the social structure. The correct transfer of values to all members of the society is possible through education. Our aim in our project is to provide our students with a fun teaching environment with activities that will improve their ability to introduce themselves, express their ideas freely, and empathize in order to support values education.

- 21 yy becerilerini geliştirmek,
-Sorumluluk alma, bir gruba ait olma ve grup içinde çalışma becerilerini geliştirmek,
- Dil becerilerini geliştirmek,
- İletişim becerilerini geliştirmek,
-Kendilerini sanatsal yönden ifade etme becerilerini geliştirmek,
- Yazılı ve sözlü ifade becerilerini geliştirmek,
-Değerler eğitimi çerçevesinde kişisel gelişimlerine destek olmak,
- Web2 araçlarını kullanma becerilerini geliştirmek,
- Hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmek.

- Developing 21st century skills,
-To develop the skills of taking responsibility, belonging to a group and working in the group,
- Developing language skills,
- Developing communication skills,
-To develop the skills of expressing themselves artistically,
- Developing written and verbal expression skills,
-To support their personal development within the framework of values education,
- Developing the skills of using Web2 tools,
- Developing imagination and creativity.

ÇALIŞMA SÜRECI

Çalışma planı ve sorumluluk paylaşılması durumunu ortaklarımız belirlendikten sonra yapacağımız ilk webinarda fikirler doğrultusunda geliştirerek hazırlayacağız.

We will develop the work plan and sharing responsibility in the first webinar we will hold after our partners are determined, by developing them in line with the ideas.

BEKLENEN SONUÇLAR

Öğrencilerimizin değerler eğitimi konusunu, farklı öğrenme yaklaşımlarıyla öğrenmelerini sağlarken ortaya bir ortak ürün çıkarmalarını sağlamak,
Öğrencilerimizin günümüz teknolojilerini tanımasını ve e-güvelik önlemlerini alarak kullanmasını sağlamak,
Öğrencilerimizin proje etkinlikleri ile bir gruba ait olma ve birlikte iş yapabilme becerilerini geliştirmek,
Öğrencilerimizin kendilerini sözlü, yazılı ve sanat yoluyla ifade etmelerini geliştirmek,
Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin proje tabanlı öğrenme yaklaşımı ile kendilerini geliştirmelerini sağlamaktır.

DEĞERLER

ŞUBAT AYI –BARIŞ VE ADALET