ATMIYORUM! Hayata katıyorum projesi.

ATMIYORUM!

Hayata katıyorum projesi

06.05.2022 515

Hatay/Antakya Ali Kavak İlkokulu

3/M sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Fatma Tosun rehberliğinde 'Atmıyorum Hayat Katıyorum' projesiyle eTwinning etkinliğine başladık. Projemiz Aralık ayında başlayıp Nisan ayında sona ermiştir. Projeye 10 Türk, 1 Romanya, 1 Bulgaristan ortağımız katkı sağlamıştır. Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle projemizi yürüttük.

Projemizin amacı :

Eğitim ve öğretimi öğrencilere sunarken ders ve etkinliklerde kendi yaptıkları etkinlikleri kullanarak gelişimlerine hizmet etmek.

Projemizin amacı , atık malzemelerle öğrencilere yeni ufuklar açmak , ailelerin aktif katılımlarını sağlamak , yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak böylece eğitim öğretimi daha eğlenceli hale getirmek.

Atık malzemeleri doğaya bırakmak yerine geri dönüştürerek hayata katmak. Evlerimizdeki atık malzemelerimizi yeniden dönüştürerek çok güzel çalışmalar yaptık. Öğrencilerimizin hem özgüvenleri arttı, hem de kendi yaptıkları ürünleri kullanarak çok mutlu oldular.

06-05-202206-05-2022